Kylttymätön lemmikkikoira – ei saanut millään tarpeekseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat voivat olla hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet osaavat tulla kerjäämään huomiota omistajiltaan. Nyt tällainen herttainen video on julkaistu YouTube-palvelussa.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään Haru-niminen corgi, joka ei saa tarpeekseen emäntänsä rapsuttamisesta. Koira koskettaa tassullaan televisiota katselevaa omistajaansa kerta toisensa jälkeen, jotta saisi lisää hellyyttä osakseen. Otus näyttää hekumoivan päästessään silitettäväksi.

Tuuheakarvaiset corgit ovat päätyneet viime aikoina muutenkin verkkovideoille. Kerroimme äskettäin eräästä corgista, jonka riemu repesi kattoon, kun eläin pääsi lumihankeen telmimään. Otus nimittäin hyppäsi yllättäen takaperinvoltin, mitä ei töppöjalkaiselta eläimeltä aivan heti odottaisi.