Ellen DeGeneres antoi raskausneuvoja Drew Barrymorelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hän ja Ally McBeal -sarjasta tuttu kaunotar Portia de Rossi avioituivat vuonna 2008. Ellen on nyt antanut raskausneuvoja näyttelijä Drew Barrymorelle.

Drew Barrymore kertoi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, että hän on saanut toisen raskautensa aikana enemmän painoa kuin ensimmäisen. Drew myös paljasti syövänsä kaikkea mitä lystää, eikä vahdi kilojaan. Näyttelijä myös vakuutteli kovaan ääneen, ettei hän tule koskaan edustamaan superlaihaa julkkista.

– Valmistat sisälläsi uutta ihmistä, ja se on rankkaa työtä. Jossain vaiheessa hän tulee ulos sinusta. Tarkoitan, että voit syödä mitä haluat, koska ansaitset kaiken, Ellen napautti näyttelijälle ohjeena.

Ellen tietää syömiseen liittyvät ongelmat, sillä hän on seurannut niitä läheltä. Ellen DeGeneresin näyttelijäpuoliso Portia de Rossi paljasti aikoinaan Unbearable Lightness -kirjassaan kärsineensä anoreksiasta ja bulimiasta, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hänen päivittäinen energiamääränsä oli 300 kilokaloria. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista.