Mikä härskiys! Justin Bieberin bilekuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber on ollut alkuvuoden vaikeuksissa viranomaisten kanssa, ja pahimmassa tapauksessa häntä voi odottaa karkotus Yhdysvalloista ja puolen vuoden vankilatuomio. Viikonloppuna laulaja otettiin kiinni ja kuulusteluihin hänen palattuaan Yhdysvaltoihin.

Splash
Splash

Nyt julkisuuteen on päätynyt nolo kuva Bieberin juhlimisesta. Tammikuun alussa Bieberin studiolla järjestetyissä bileissä kuvatussa otoksessa Justin ja toinen nuori mies, räppäri Khalil Sharieff, imevät stripparin rintoja.

Viikonloppuna Yhdysvaltoihin yksityiskoneellaan saapunut Justin Bieber on otettu kiinni Teterboron lentokentällä New Yorkissa. Myös hänen lentokoneensa otettiin tarkempiin tutkimuksiin, koska siellä tuoksui kannabikselta. Viihdejulkaisun saamien tietojen mukaan Justin vietiin tullimiesten kuulusteltavaksi. Hänet kuitenkin vapautettiin, eikä lentokoneesta löytynyt huumeita.