Nerokas niksi älypuhelimen ja tabletin käyttäjälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tabletit ovat käteviä esimerkiksi ruoanlaitossa, kun reseptit voi katsoa suoraan näytöltä. Ihmiset saattavat viritellä tablettitietokoneita pystyyn seinän ja erilaisten esineiden avulla, mutta nyt nettivideolla neuvotaan, kuinka telineen voi rakentaa helposti myös itse.

YouTube
YouTube

Markkinat ovat täynnä tablettitietokoneille ja älypuhelimille tarkoitettuja telineitä. Silti osa jättää telineen ostamatta ja huomaa sitten tarpeen tullen, että tabletti olisi kätevämpi pystyssä kuin lappeeltaan. Nyt Dave Hax näyttää YouTube-videolla tarkan ohjeen kotikutoisen telineen rakentamiseksi, eikä materiaaliksi tarvitse muuta kuin pahvia ja sakset.

Telineen avulla on helpompi katsoa vaikkapa elokuvia, kun tablettia ei tarvitse enää pidellä kädessä. Telineet saattavat maksaa kaupoissa kympistä kuutenkymmeneen euroon, joten askartelemalla säästää pitkän pennin.