Whitney Houstonin tytär järkyttää – salaa naimisiin velipuolensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut äitinsä kuoleman jälkeen julkisuudessa muun muassa suhdekuvioidensa ansiosta. Hän oli aiemmin kihloissa velipuolensa Nick Gordonin kanssa, mutta nyt hän on yllättänyt toden teolla menemällä Nickin kanssa salaa naimisiin.

Splash
Splash

20-vuotias Bobbi Kristina Brown ja 24-vuotias Nick Gordon astelivat alttarille salaa Georgiassa järjestetyssä seminaarissa. Nyt tuore aviopari on poseerannut yhteiskuvissa.Pari ei ole biologisesti veli ja sisko, mutta Whitney ainoastaan kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei koskaan virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Pariskunnan lähipiiri on ollut suhteesta raivoissaan.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.