Kipulääkkeet roskiin? Sairaanhoitaja laulaa kivun pois

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus jollain ihmisillä on niin hyvä lauluääni, että sitä voidaan kuvailla taivaallisesti tai enkelimäiseksi. Sairaanhoitaja Jared Axen ei varsinaisesti ole laulannaltaan levyttävän artistin tasoa, mutta miehen ääntä kuvaillaan kuitenkin parantavaksi.

YouTube
YouTube

Valencian sairaalassa työskentelevä mies kykenee helpottamaan potilaidensa kipuja ja tuskaa heille laulamalla. YouTube-videolla nähdään liikuttava tilanne, kun sairaanhoitaja laulaa naispuoliselle iäkkäälle potilaalleen. Norma Laskosken mukaan Axenilla on kaunis, tyynnyttävä ääni.

Hän kertoo saavansa sydäntason hoitoa tämän osoittamasta välittämisestä. Pieni teko saattaa joskus tuoda valoa ja iloa ihmisille, eikä siihen tarvitse käyttää pitkää aikaa. Ehkäpä jokainen voisi ottaa Axenista mallia, ja kehitellä oman tapansa piristää kanssaihmisten elämää arjen paineiden keskellä.