Sinkkunaisen unelma? Suuseksisimulaattori kerää ihastusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälineet tulivat käyttöön viktoriaanisella aikakaudella, kun lääkärit huomasivat heidän käsiensä väsyvän naisten hysteriaa poistavien orgasmien tuottamisessa. Nykyaikana on olemassa lukematon määrä erilaisia dildoja, hieromasauvoja, geishakuulia ja vibraattoreja.

YouTube
YouTube

Kaikista eniten mielihyvää usein tuottaa miesten antama taidokas ja kostea suuseksi. Toisinaan aitoa kumppania ei ole saatavilla, mutta onneksi monipuoliset aikuisvälinemarkkinat ovat keksineet tähänkin puutteeseen korvaavan tuotteen: Lelo Ora suuseksisimulaattorin.

Tyylikäs seksilelu on muotoiltu siten, että käyttäjä saa siitä hyvän otteen ja motoriikka on pyritty toteuttamaan mahdollisimman paljon aitoa kielipeliä muistuttavaksi. Lelussa on pitkiä ja pyöritteleviä sekä lyhyitä ja tykytteleviä liikevaihtoehtoja. Kun nainen asettaa lelun klitorikselle, syöksee sielukas orgasmi lopulta tajunnan taivaankanteen saakka.

Technology of Orgasm -teoksen mukaan sukupuolielimiä kiihottavat vibraattorit kehitettiin alunperin lääketieteelliseen tarkoitukseen, kun naisille pyrittiin antamaan orgasmeja hysterian parantamiseksi. Aiheesta tehtiin taannoin myös elokuva. Sen lisäksi, että seksivälineiden kavalkadi on kasvanut, on myös niiden ulkonäkö kehittynyt vuosien saatossa yhä futuristisempaan suuntaan. Kaukana ovat ajat, jolloin dildo oli tehty kovasta muovista ja muistutti miehen sukupuolielintä.