Mitkä sääret! Mallikaunottarella lähes 120-senttiset jalat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallit ovat usein tunnetusti pitkiä ja hoikkia, eikä silmiinpistävistä piirteistä ole yleensä haittaakaan. Mallikaunotar Brooke Banker on herättänyt laajaa huomiota erikoisuutensa vuoksi – hänellä on todella pitkät jalat.

New Yorkissa asuvan neitokaisen kokonaispituus on noin 180 senttimetriä, ja hänen jalkansa ovat huikeat 119 senttimetriä pitkät. Brooke Banker kertoo Huffington Post -lehdelle jalkojensa herättävän runsaasti huomiota kanssaihmisissä, ja hän onkin hieman kyllästynyt kuulemaan jatkuvasti erikoisesta piirteestään.

Brooke Bankeriin tutustutaan tuoreella Youtuben Barcroft TV -kanavan videolla. Neitokainen päätyi malliksi puoliksi vahingossa, hänen ystävänsä pyydettyä Brookea esiintymään kuvissa. Mallikaunotar kertoo pitkien jalkojen aiheuttavan ongelmia esimerkiksi sopivan kokoisten vaatteiden löytämisessä.