Facebook teki sinustakin elokuvan! Näin löydät ja jaat sen helposti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on päässyt jo toiselle vuosikymmenelle, sillä se täyttää tällä viikolla 10 vuotta. 1,2 miljardin käyttäjän palvelu on jo pitkään julkaissut käyttäjistään erilaisia koosteita, kuten esimerkiksi vuodenvaihteessa julkaistavia vuosikoosteita.

Nyt 10-vuotispäivän kunniaksi palvelu on julkaissut tähän mennessä parhaat koosteensa. Palvelun käyttäjät saavat nimittäin niin halutessaan ihastella omasta elämästään tehtyä koostetta, johon on valittu Facebookissa esitellyt huippukohdat valokuvineen ja eniten tykättyine päivityksineen.

Mikäli et ole vielä löytänyt omaa koostettasi, niin se löytyy kätevästi klikkaamalla tästä linkistä. Samaan aikaan käyttäjän tulee olla kirjautuneena Facebookiin samalla selaimella. Oman elokuvan jakaminen kavereille onnistuu sivun oikeasta ylälaidasta.