Kelly Brook pulahti aaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Kelly Brook on tullut viime aikoina tutuksi mediassa suhdesotkujensa ansiosta. Neito on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden, ja hänet ikuistettiin äskettäin lomailemassa Miamissa yhdessä David McIntoshin kanssa. Sama loma jatkuu yhä.

34-vuotias glamourmalli nähdään tällä kertaa paparazzikuvissa ilman komistustaan, kun hän suuntasi viilentymään meren raikkaisiin aaltoihin.

Kelly ja hänen uusi poikaystävänsä on viime päivinä nähty Miamissa syömässä, auringonottopuuhissa ja kävelemässä rannalla. Aiemmin Kelly Brook oli on-off-suhteessa kahden rugbytähden Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. Molempia miehiä vuorotellen tapailleen tähden mitta tuli kuitenkin viimeksi täyteen, kun Ciprianin moninaiset naissuhteet nousivat uutisotsikoihin.