LeAnn Rimesin bikinien yläosa oli valahtaa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kantritähti LeAnn Rimes on myynyt maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa levyä. 15 albumia julkaissut kohukaunotar on kuitenkin ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa esillä suhdekuvioidensa tiimoilta. Hän on naimisissa näyttelijä Eddie Cibrianin kanssa.

Parhaillaan LeAnn lomailee Havaijilla yhdessä miehensä ja ystäviensä kanssa. Laulajatar kuvattiin nautiskelemassa rantaelämästä bikineissä, joiden yläosa oli ilmeisesti valahtaa hieman turhan alas. LeAnn kuitenkin pelasti tilanteen.

Syömishäiriöistäkin kärsinyt laulajakaunotar LeAnn Rimes rakastui taannoin taustatanssijaansa Dean Sheremetiin. Pari oli yhdessä vuosina 2002 – 2009. Ero johtui siitä, että Rimesillä oli avioliiton aikana suhde Northern Lights -elokuvan vastanäyttelijäänsä Eddie Cibrianiin. Cibrianin vaimo Brandi Glanville haki pettämisen jälkeen myös avioeroa. Rimes ja Cibriani solmivat avioliiton vuonna 2011. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.