Naisella meni hermot! Varasti toimittajan auton kameran kuvatessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimittajat joutuvat työnsä puolesta tottumaan siihen, ettei kaikkia miellytä kysymysten kysyminen. Totuuden tiedusteleminen voi harmittaa erityisesti, jos on jotain salattavaa. ABC 7 -kanavan reportteri Josh Taylor tutki Floridan Sarasotassa kiinteistöhuijausta.

YouTube
YouTube

Hän lähestyi kiinteistön omistajaa vuokra-asioihin liittyvien huijausepäilyidensä kanssa. Kysymykset suututtivat naista niin paljon, että hän tarttui toimittajan välineisiin. Hän tunki ne reportterin autoon, tarttui sen rattiin ja ajoi pois paikalta.

Taylor sai kyseisen tilanteen nauhalle. Sarasotan poliisiviranomaiset pohtivat parhaillaan, syytetäänkö Jean Price -nimistä naista auton varastamisesta. Tilanne on joka tapauksessa kuumottavaa katseltavaa YouTube-videolta.