8-viikkoinen kissanpentu villitsee netissä – video saa huokaisemaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva asia voi piristää ihmistä yhtä tehokkaasti kuin söpön eläimen näkeminen. Koiran- ja kissanpennut ovatkin monen mielestä uskomattoman suloisia veijareita, ja tämä näkyy esimerkiksi siinä, millaisia videoita verkossa julkaistaan ja katsellaan.

YouTube
YouTube

Nyt eräs pikkukisu on päätynyt viraaliksi netti-ilmiöksi. Lil Bub -niminen kahdeksanviikkoinen kissanpentu esiteltiin YouTube-käyttäjille videolla, jossa otus leikittelee omistajansa kanssa. Minikokoinen katti yrittää muun muassa metsästää emännän sormea. Kyseinen video on saanut jo noin neljä miljoonaa katselukertaa.

Kerroimme taannoin eräästä kissanpennusta, joka yritti tunkea samalle murokupille isäntänsä kanssa. Otus yritti nimittäin saada osuutensa kulhossa olevasta maidosta ja kiipesi miehen kättä pitkin maistelemaan juomaa. Lopulta eläin roikkui kulhon reunalla kahden tassun varassa.