Nyt se on vahvistettu: Facebook suositumpi kuin Raamattu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Milloin tietää, että Facebook-sivusto on virallisesti valloittanut maailman? Kun siitä tulee suositumpi kuin Raamattu. Ja nyt näin on mitä ilmeisimmin tapahtunut Amerikassa.

Viimeisin AP-uutistoimiston raportti kertoo, että useampi amerikkalainen tarkistaa päivittäin Facebook-tilinsä kuin lukee päivittäin Raamattua. Facebook-sivustolla on 757 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmassa, ja niistä 143 on Pohjois-Amerikasta. Vain 40 miljoonaa Pohjois-Amerikkalaista aikuista lukee Raamattua päivittäin, joten siinä huomaa eron.

Facebookista on tullut muutamassa vuodessa hallitsevampi uskonto kuin mihin kristinusko pystyi 6.000 vuodessa. On toki myös ihmisiä, jotka selailevat säännöllisesti kyseistä sivustoa ja lukevat samanaikaisesti Raamattua. Kuinka paljon heitä on – tämä tilastollinen jakauma ei tule selville uutisesta.