Johnny Depp menee naimisiin – hääbändiksi Rolling Stones!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisikymmentä vuotta viime vuonna täyttänyt Hollywoodin todellinen näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp nousi kuuluisuuteen 30 vuotta sitten debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä. Pian naisten ihailema nappisilmä on ukkomies.

Johnny Depp kosi tyttöystäväänsä 27-vuotiasta Amber Heardia jouluaattona ja nainen vastasi hänelle myöntävästi. Vaikka virallista hääpäivää ei ole vielä päätetty, tietää Now-lehti, että Depp aikoo kutsua juhliin ystävänsä muusikko Keith Richardsin. Hääpari myös toivoo, että mies esittäisi juhlassa muutaman kappaleen Rolling Stones -yhtyeensä kanssa.

Johnnyn tiedetään myös itse soittavan kitaraa ja hänet on nähty monta kertaa yllätyskeikoilla Los Angelesin rokkikeskittymä Sunset Stripin legendaaristen yökerhojen lavoilla. Johnnyn ja Amberin häät juhlitaan pienessä porukassa Bahamalla. Seremonia suoritetaan paljain jaloin Little Hall’s Pond Cayn rannalla ja sen jälkeen tarjoillaan BBQ-ruokaa musiikkiesitysten kera.

Johnny Depp on kertonut, että hän on aikeissa jäädä pian eläkkeelle, koska näyttelijän ammatti on hänen mukaansa jokseenkin sekopäistä. Hänet saatetaan vielä nähdä kerran Jack Sparrow’n roolissa. Kolme kertaa Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä on äänestetty usein elokuvamaailman komeimmaksi mieheksi.

Hän on vetänyt naisten jalat veteliksi tunnetuissa elokuvarooleissaan jo vuosikymmenten ajan, ja niistä suosituimpia lienevät Cry-Baby, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, Saksikäsi Edward sekä monet muut Tim Burtonin ohjaamat mielikuvitukselliset elokuvat. Depp tapasi Amber Heardin Rommipäiväkirja-elokuvan kuvauksissa.

Teksasista kotoisin oleva Amber Heard on tullut vuosien varrella tunnetuksi muun muassa Zombieland ja Jonesin perhe -elokuvista. Heardilla on ollut kysyntää tänäkin vuonna, sillä hänellä on parhaillaan kesken useita elokuvaprojekteja. Tänä vuonna elokuvateattereihin saapuvat neitokaisen Paranoia ja Machete Kills -elokuvat.