Koira yritti varastaa vauvan eväät – rysän päältä kiinni!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat voivat joskus käyttäytyä kurittomasti jos on kyse herkuista. Harva otus pystyy nälkäisenä vastustamaan ruoan tuoksua. Näin kävi Sadie-koiralle, jonka omistaja Leslie Waghorn yllätti luvattomissa puuhissa.

YouTube
YouTube

Koira jäi verekseltään kiinni, kun se yritti hamuta suuhunsa perheen vauvan eväitä. Waghorn havahtui erikoiseen ääneen, joka kuului pienen poikavauvan huoneesta. Kun hän meni tarkistamaan tilanteen, Sadie oli jäänyt jumiin vauvan eväslaukkuun.

Eläimen ruumiinkieli YouTube-videolla kertoo, että se tietää tehneensä väärin. Koira katoaa nopeasti paikalta tekonsa jälkeen. Emännän mukaan laukussa ei oikeastaan ollut varsinaista ruokaa – vain murusia pohjalla, joita lemmikki yritti hamuta suuhunsa.