Näin voi käydä koulun lintsareille – raju video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koulun auktoriteetit ovat kautta aikain kiristelleet hampaitaan oppilaiden lintsatessa tunneilta. Monesti huvittelunhaluisia teinejä on yritetty erilaisin rangaistuksin palauttaa takaisin ruotuun. Australiassa tätä tarkoitusta varten on luotu järkyttävä mainosvideo.

YouTube
YouTube

Set Yourself Free -nimisellä videolla nähdään koulusta lintsaavia teini-ikäisiä oppilaita, jotka viettävät yhteistä rantapäivää. Nuorille käy kuitenkin kalpaten, sillä he räjähtävät yksitellen. Aurinkoranta onkin ollut samalla pommien testaamisaluetta.

Jäljelle porukasta jää vain tyttö, joka kirkuu verisenä ja tuijottaa luokkatoverinsa hiekalla makaavaa kättä. Shokeeraavan videon on tehnyt perthiläinen tuotantoyhtiö Henry & Aaron opiskelun tärkeyttä promoavalle Learn For Life -säätiölle. Video on kerännyt YouTube-palvelussa yli 12 miljoonaa katselukertaa.