Nolouden huippu! Nainen suostui treffeille vasta luultuaan miestä julkkikseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistatteko videon, jossa mies yritti iskeä naista ja neitokainen innostui hänestä vasta nähtyään miehen komean urheiluauton? Video todisti, että osa naisista elää surullisen pinnallista elämää ainakin treffailunsa ja miesten suhteen.

YouTube
YouTube

Monet kuuluisat ihmiset tulevat kiusaantuneiksi yli-innokaista ihmisistä, jotka ovat kiinnostuneita heistä ainoastaan vaikutusvaltaisen aseman takia. Siksipä monet julkkikset suosivat rinnalleen tavallisten tallaajien sijaan ihmisiä, jotka ymmärtävät kuuluisuuden varjopuolet ja edut niistä liikoja leveilemättä.

YouTubessa nähdään video, jolla tavallinen kaveri menee puiston penkille pokaamaan minihameista naista. Mies pyysi naisen numeroa ja deittejä, mutta neitokainen kieltäytyi. Kun kaunissääriselle naiselle selvisi, että mies olikin muka kuuluisa henkilö, muuttui ääni kellossa. Onneksi mies ojensi hänelle numeron, jossa oli automaattinen puhelinvastaaja.

– Soititte valitettavasti numeroon, jonka omistaja ei tahdo enää koskaan jutella tai nähdä sinua. Käytimme tilaisuuden hyväksi torjuaksemme sinut, kuului vastaajassa.