Räppärin Coco-vaimon mekko petti – muodot paljastuivat yllättäen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen julkkistyrkky Nicole Coco Austin on räppäri Ice-T:n vaimo. Pari edustaa jatkuvasti yhdessä viihdealan tilaisuuksissa. Viimeksi tähtipari koki nolon yllätyksen Super Bowlien ESPN-etkobileissä New Yorkissa.

Splash
Splash

Vaaleaverikkö oli valinnut ylleen kireän mekon, jonka etumus oli kiinni vetoketjulla. Näemmä Cocon muodot halusivat vapauteen, sillä paidan etumus aukesi itsestään punaisella matolla, ja neitokaisen rinnat tulivat kaikkien nähtäväksi. Julkkikset eivät moisesta hämmentyneet, vaan kuittasivat tilanteen naurulla.

Splash
Splash

TMZ-sivusto julkaisi asiasta videon, jossa toimittajat pohtivat keskenään, tekikö Coco vilautuksen tahallaan. Räppärin vaimo tunnetaan paljastavista poseerauksistaan, joten ainakaan häpeä ei helposti iske naiseen, kun kangaskaistaleiden alta tulee esiin ihoa. 34-vuotias blondi tähdittää siippansa kanssa Ice Loves Coco -sarjaa. Hänellä oli jokin aika sitten rooli lasvegasilaisessa Peepshow -esityksessä.