Omaa varjoaan pelkäävät lapset hellyttävät videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varjot ovat liittyneet historian aikana myös viihdemaailmaan oleellisesti, kun esimerkiksi Peter Panilla oli oman persoonan omaava oikutteleva varjo ja Lucky Luke pystyi ampumaan omaa varjoaan nopeammin.

YouTube
YouTube

Nettiin on julkaistu taannoin video, jolla nähdään varjojaan karkuun juoksevia lapsia. Auringon muodostaman varjon suuruus riippuu päivän ajasta ja paikasta, sillä keskipäivällä varjo on yleensä muita ajankohtia pienempi. Videolla nähdään ihastuttavia ipanoita, jotka suorastaan pelkäävät maahan muodostuvaa varjoa ja juoksevat sitä karkuun. Video on nyt saavuttanut suosiota netissä.

Videolla olevat lapset eivät ymmärrä, miksi tumma alue seuraa heitä ja on jaloissa kiinni. Disney-elokuvassa Peter Panin varjo jouduttiin ompelemaan kiinni häneen, koska se olisi muuten karannut. Näillä taaperoilla ei ole samaa ongelmaa.