Tylsää kotona? Ota tästä sekopäästä mallia niin ei ole pitkään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTuben ihanuus on se, että yksinkertaisimmankin tai älyttömimmän idean avulla voi nousta maailmanmaineeseen ja aloittaa sen jälkeen menestymisen jalostaminen videoblogien avulla. Yksi hyvä esimerkki on kännivideolla miljonääriksi tullut Jenna Marbles.

YouTube
YouTube

Moni yrittääkin viehättää netinkäyttäjiä omaperäisillä videoillaan ja kokeiluillaan. Nyt näemme yhden hauskimmista, sillä vaikka videokooste on toteutettu kotioloissa ja huonossa valaistuksessa, on se herättänyt muutamassa päivässä katsojien mielenkiinnon.

Videolla nähdään Keir Moffatt -niminen mies, joka esittää 52 eri eläintä kodistaan löytyvien esineiden avulla. Reilun viisiminuuttisen koosteen aikana nähdään muun muassa koala, laama, pingviini ja jopa yksisarvinen. Useimpien mielestä video on kaikessa typeryydessään hauska.