Justin Bieberin Facebook-parodiaelokuva leviää verkosssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on muuttunut viime vuoden aikana teinien sydäntensärkijästä ja rakastetusta popparista kansakunnan hylkiöksi, jota tylytetään jatkuvasti muun muassa nais- ja huumesekoiluidensa takia. Facebook keräsi käyttäjiensä elämänkaaren elokuvan muotoon.

YouTube
YouTube

Taviskäyttäjät ovat esitelleet videoitaan ystävilleen Suomessakin. Nyt myös Bieberin Facebook-kausi on ikuistettu parodiavideolle. Siinä nähdään kiteytettynä tähden nousu nykyhetkeen asti, jossa nähdään mahdollisia laskun merkkejä. Justin poseeraa alkupään otoksissa muun muassa Selena Gomezin kanssa.

Loppua kohden kuviin alkaa tulla enemmän välienselvitystä paparazzien kanssa, stripparin nännien imemistä ja pidätyskuva. Laulajan elämä on tosiaan muuttunut muutamien vuosien aikana dramaattisesti huonompaan suuntaan. Mitä tulevaisuus mahtaakaan tuoda Bieberille?