Kelly Brook muodokkaampi kuin koskaan – kurvit lisääntyneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Kelly Brook on tullut viime aikoina tutuksi mediassa suhdesotkujensa ansiosta. Neito on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden, ja hänet ikuistettiin äskettäin lomailemassa Miamissa yhdessä David McIntoshin kanssa. Sama loma jatkuu yhä.

34-vuotias glamourmalli on aina ollut terveellisen vartalomallin edustaja, eikä siis langanlaiha kuten anorektiset supermallit. Nyt Kelly on kuitenkin saanut selvästi lisää elopainoa, sillä hän on saanut näyttävästi lisää kurvikkuutta upeaan vartaloonsa. Nyt hänet kuvattiin Miami Beachilla mustissa bikineissä.

Kelly Brook ja hänen uusi poikaystävänsä on viime päivinä nähty Miamissa syömässä, auringonottopuuhissa ja kävelemässä rannalla. Aiemmin Kelly Brook oli on-off-suhteessa kahden rugbytähden Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. Molempia miehiä vuorotellen tapailleen tähden mitta tuli kuitenkin viimeksi täyteen, kun Ciprianin moninaiset naissuhteet nousivat uutisotsikoihin.