Pixie Lott hurmaa rohkealla videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen laulajatar Pixie Lott on tehnyt viime vuosina kovaa nousua kotimaassaan. Poptähti on valloittanut konsertti- ja festarilavoja viime aikoina myös manner-Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös lukuisissa kohuotsikoissa.

YouTube
YouTube

Nyt 23-vuotias laulajatar nähdään videolla, joka on tyyliltään melko rohkea. Pixie Lott hurmaa videolla muun muassa yläosattomissa, peittäen rintansa pinkillä käsilaukulla. Hän myös esittää seksikästä tanssia miehen kanssa rintaliiveihin ja lyhyeen mekkoon pukeutuneena.

Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina. Hänen huhuttiin aiemmin tänä vuonna flirttaileen One Direction -yhtyeen naishurmurin Harry Stylesin kanssa julkkisjuhlissa.