Miksi tätä ei ole aiemmin keksitty?! Rullaluistimet, potkulauta ja polkupyörä yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet mielenkiintoisia kulkupelejä ennenkin, mutta nyt markkinoille on tullut todella hauska vekotin, jossa yhdistyvät oikeastaan kolme suosittua välinettä: rullaluistimet, potkulauta ja polkupyörä. Näppärällä kulkuneuvolla edetään kuten potkulaudalla, mutta rullaluistellen.

YouTube
YouTube

Tuotteen ulkonäköä ja mekanismia on vaikea selittää ilman havainnoillistavaa videota, joten verkkoon on nyt ladattu esittelyvideota AeYo-nimisestä laitteesta. Tuote on tavallaan ohjaustangolla varustettu pyörä ja eteenpäin päästään rullaluistelemalla – tietysti niin kovaa vauhtia kuin jaksaa luistella.

AeYon nettisivujen mukaan sen voi ostaa itselleen 449 eurolla. Ainakaan vielä ei rullapotkulaudalla ole mahdollista kulkea Suomessa, mutta jäämme odottamaan innolla, kuinka moni hankkii uudenlaisen kulkuneuvon kevään koittaessa. Tästä saattaa tulla ensi kesän hittituote.