Adrienne Bailonin asuvalinta ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mediassa kohistiin, kun 3LW-nimestä tyttöbändistä ja The Cheetah Girls -televisiomusikaalista tutun Adrienne Bailonin alastonkuvat levisivät verkossa. Sittemmin kuvat paljastuivat mediatempuksi, sillä ne vuoti julkisuuteen Adrienne itse.

Eilen Adrianne kuvattiin osallistumassa New Yorkin muotiviikoilla Charlotte Ronsonin muotinäytökseen, jossa hänen oma asunsa kuitenkin nousi yhdeksi kuvatuimmista. Mustan asun näyttävä ja tyylikäs kaula-aukko varasti nimittäin huomion punaisella matolla.

Adrienne Bailon nousi aiemmin otsikoihin alasonkuviensa lisäksi myös Rob Kardashianin tyttöystävänä. Suhde kuitenkin päättuyi Adriennen aloitteesta. Sittemmin Bailon halusi tulla yhtä suosituksi kuin tuntemansa ja ihailemansa seurapiirikaunottaret sekä päästä eroon lapsille suunnatusta Disney-imagostaan, joten hän päätti julkaista itsestään alastonkuvia.