Lumimyräkkä iski eläintarhaan – panda otti siitä ilon irti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinassa asustavat pandakarhut lukeutuvat maailman hellyttävimpiin eläimiin ainakin ulkonäkönsä osalta. Uhanalainen laji löytyy kuitenkin vain lähinnä eläintarhoista, joissa ne tarjoavat perin hauskoja hetkiä vierailijoille.

YouTube
YouTube

Toronton eläintarhasta päivitetään aktiivisesti videoita YouTubeen, ja yleensä niillä nähdään tarkoituksella touhuissaan kuvattuja eläimiä. Nyt eläintarhan videoryhmä on kuitenkin katsonut tarpeelliseksi julkaista myös valvontakameroiden materiaalia, sillä yhdellä taltioinnilla nähdään eläintarhan superonnellinen panda-asukas.

Eläintarhaan oli satanut poikkeuksellisen paljon lunta ja tarhassa asuva uhanalainen nallekarhu ottaa valkoisesta miljööstä kaiken irti. Videolla näytetään, kuinka panda telmii lumessa ja tekee jopa kuperkeikan pesänsä katolta hankeen. Video on oiva esimerkki eläintarhassa asuvien lajien olosuhteista – ainakin tämä pandakarhu näyttää aidosti tyytyväiseltä ja virkeältä.