Mies liimasi peniksen tyttöystävänsä otsaan – hervoton lopputulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parisuhteessa voi käytännössä tapahtua suljettujen ovien takana mitä tahansa. Näin voidaan todeta ainakin erään arkistojen kätköistä löytyneen YouTube-videon ansiosta. Siinä mies tekee äksyilevälle tyttöystävälleen julman pilan.

YouTube
YouTube

Hän nimittäin liimaa superliimalla dildon sohvalla nukkuvan naisen otsaan. Kun neitokainen herää, hän ei aluksi tajua joutuneensa pilan uhriksi. Mies tekee tilanteen tälle selväksi, minkä jälkeen suuttunut tyttöystävä juoksee vessaan ja yrittää irrottaa groteskia otsakoristettaan.

Se ei kuitenkaan onnistu. Poikaystävä kerjää verta nenästään kysymällä voisiko hän istua naisen otsalle. Hän menee liian pitkälle viimeistään siinä vaiheessa, kun palaa ilkkumaan kylpyhuoneeseen tuskaisena itkeskelevän daaminsa luo.