84-vuotias hakkasi ryöstäjänsä: ”Löin nyrkillä suoraan jalkoväliin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa rikosten uhriksi joutuneet ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä. Nyt yli 80-vuotiaan vanhuksen kohteekseen ottaneet murtovarkaat ovat saaneet huomata, että vanhuksetkin osaavat taistella vastaan.

YouTube
YouTube

Tom-niminen entinen merijalkaväen sotilas heräsi yöllä siihen, että kaksi taloon tunekutunutta miestä osoitti häntä aseillaan. Sen sijaan, että 84-vuotias mies olisi alistunut ryöstäjien ehdoille, hän päättikin taistella vastaan. Toinen rikollisista yritti kuristaa Tomia puhelimen johdolla, mutta vanhus onnistui antamaan tälle kovan iskun alapäähän.

– Hän seisoi edessäni ja olin polvillani lattialla, joten löin häntä nyrkilläni suoraan jalkoväliin. Mikäli sen tekee oikein, se on erittäin kivuliasta, Tom kuvaili KOAT-TV-kanavan haastattelussa.

Sotilastaustastaan huolimatta Tom kiittää hengissä selviämisestä säännöllistä kirkossa käyntiä. Varkaat onnistuivat viemään vanhuksen kotoa television, ampuma-aseen, kannettavan tietokoneen ja auton. Toinen rikollisista on kuitenkin saatu The Blaze -sivuston mukaan jo kiinni.