Ana Braga pelkissä narunpätkissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita huippukauniita neitokaisia, jotka koettavat siipiään mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille tuntemattomampi neito Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Ipaneman rannalla varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

31-vuotias malli kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän nautti auringosta poikkeuksellisen niukassa bikiniasussa. Itse asiassa asu oli vain pari narunpätkää, sillä yläosattomissa olleen Anan alaosa ei peittänyt juuri mitään.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 19 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla.