Mirandalla eläimellinen herutuskuva – rintaliivisillään backstagella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Miranda Kerr erosi äskettäin miehestään Orlando Bloomista. Nainen on keskittynyt työkuvioihinsa, kun taas Hollywood-tähdellä uutisoidaan olevan jo uusi tyttöystävä. Orlando on ikuistettu lemmenlomalla Espanjasta ranskalaisen Nora Arnezederin kanssa.

Miranda voi tästä huolimatta hyvin, ja julkaisi Instagram-blogissaan takahuoneotoksen, jossa tähti poseeraa tiikerilelun kanssa pelkissä push up -rintaliiveissä ja piukassa nahkahameessa. Nainen katsoo kameraan viettelevästi, mitä täydentää kuvateksti ”Grrrr”.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.