Näin tiedät rekkakuskin kuuntelevan samaa radiokanavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat ajaa autoaan täydessä hiljaisuudessa molemmat kädet tiukasti rattia puristaen tai rennosti musiikin soidessa kyynärpää auton ikkunasta pihalla. Radiota kuunellaan etenkin automatkojen aikana ja ihmiset valitsevat kanavan yleensä muusiikkimakunsa mukaan.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hauska video, jolla nähdään autoaan pimeällä ajeleva musiikinkuuntelija. Radiosta pauhaa kovaäänisesti Ylviksen jättihitti What Does The Fox Say? ja samaan aikaan kuljettaja kuvaa autonsa taustapeiliä. Taustapeilissä näkyy takana olevan rekan valot.

Kun kertosäkeistö alkaa, on taustapeilissä musiikin tahtiin pitkiä ja lyhyitä valoja räpyttelevä rekka. Toisin sanoen kuljettaja kuuntelee samaa radiokanavaa ja pitää kappaleesta niin paljon, että hakkaa rekan valoja musiikin tahdissa. Onneksi videon kuvannut kuljettaja ei sokaistunut rekkakuskin manuaalisesti tuotetusta strobovalosta.