Naiset olleet bestiksiä lähes 100 vuotta – kritisoivat nyt Facebookia ja iPhonea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsuudenystävät säilyvät usein koko elämän ajan, vaikka tiet veisivätkin joskus erilleen. Usein iän ja elämänkulun myötä ihmiselle määrittyy vain muutama tärkeä ystävä, ja heidän kanssaan jaetaan kaikista suurimmat salaisuudet.

YouTube
YouTube

Nyt nettivideolla esitellään todellinen kaverikaksikko, kun Alice ja Irene -nimiset naiset ovat olleet parhaimpia kavereita 94 vuoden ajan. Molemmat naiset ovat vieläkin erittäin hyväkuntoisia ja teräviä korkeaan ikäänsä nähden. Vanhukset keskustelevat mielellään polttavista puheenaiheista.

He esimerkiksi miettivät, miksi kukaan ottaisi itsestään valokuvia ja sitä, minkälainen tanssi twerking on. Ihastuttavat naiset istuvat vierekkäin Steve Harveyn -keskusteluohjelman sohvalla ja jutustelevat samalla tavalla kuin 94 vuotta sitten. Maailma heidän ympärillään on tosin muuttunut merkittävästi vuosien saatossa.