Nicki Minaj päästi herutuskuvansa Instagramiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj nähdään jatkuvasti julkisuudessa peruukki päässä. American Idol -tuomaristossa yhden kauden ajan nähty mediapersoona on nyt kuitenkin esitellyt Instagram-ihailijoilleen aidon Nickin – joka on suloinen poninhäntäpäinen viettelijätär.

31-vuotias Nicki näyttää otoksissa normaalia luonnollisemmalta ja osoittaa olevansa vähemmälläkin ehostuksella viehättävä nainen. Otoksessa Minaj’ssa on beyoncemaista vetovoimaa, joten hänen soisi useammin ottavan itsestään vähemmän pröystäileviä kuvia.

Nicki Minaj nähdään tänä vuonna ilmestyvässä The Other Woman -elokuvassa muun muassa Cameron Diazin ja Kate Uptonin rinnalla. Hän valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan. Räppäri suunnittelee myös oman levy-yhtiön lanseeraamista ja on jo alkanut kerätä siihen sopivia artisteja.