Poliisiauto jumiutui hankeen – Subaru WRX riensi apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talviautoilussa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin rengasvarusteluun ja sen riittävään tasoon. Monet kiistelevät siitä, kannattaako auton alle asentaa nasta- vai kitkarenkaat. Yleensä myös asuinpaikalla on väliä ja sillä missä autollaan ajelee.

YouTube
YouTube

Etelä-Suomen kaupunkioloihin sopivat renkaat eivät välttämättä palvele Lapin lumimaisemissa yhtä hyvin. Nyt eräs michiganilainen poliisi joutui Dodge Charger -merkkisellä virka-autollaan pulaan, kun hänen matkansa tyssäsi tien mutkaan keskellä päivää. Lumisella tiellä sutinut virkavallan edustaja sai onnekseen avuliaan Subaru-kuskin paikalle. Subarua kuljettanut Bobby kiinnitti poliisiauton hinausköydellä kulkuneuvonsa perään.

Aluksi näytti, että Subaru ei jaksa vetää raskasta jenkkiautoa pois hangesta, mutta lisävauhdin turvin kiperä tilanne raukesi ja poliisiauto pääsi takaisin tielle. Videon nettiin julkaissut K Braun vitsailee, että mikään ei voita nelivetoista autoa, ei edes V8-moottorilla varustettu etuvetoinen poliisin menopeli.