Suomalaiset Epäpätevät matkaoppaat maailmalla – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokanavat ovat nykyisin pullollaan matkailuaiheisia ohjelmia, mutta verkossa ohjelmamuotoon tehtyjä tuotoksia nähdään vielä melko vähän. Nyt kaksi suomalaista media-alan opiskelijaa on ryhtynyt julkaisemaan YouTubessa omaa ohjelmaansa Epäpätevät Matkaoppaat.

Sarjan ensimmäinen jakso ilmestyi 6. helmikuuta ja se on saanut lupaavan suosion. Jatkossa Epäpätevät Matkaoppaat ilmestyy kerran viikossa torstaisin kello 18:00 Youtubessa. Sarja sisältää yhteensä 11 jaksoa, joiden keskipituus on 23 minuuttia.

Sarjassa tullaan näkemään upeita maisemia ja informaatiota Budapestistä, Zagrebista, Sezanasta, Venetsiasta, Milanosta, San Remosta, Cannesista, Monacosta, Barcelonasta, Madridista, Pariisista, Amsterdamista, Kööpenhaminasta, Malmösta ja Tukholmasta.