Uusi viihdesivusto Kesä! on avattu verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on tänään saanut uuden viihdesivuston, kun Kesä!-niminen verkkomedia avasi ovensa lukijoille. Uusi verkkosivusto keskittyy pääasiassa positiivisiin viihdeuutisiin sekä nimensä mukaisesti kesäisiin ja kesään liittyviin uutisointeihin. Esimerkiksi kesätapahtumat ja -festarit kuuluvat sivuston aihepiiiriin.

Sivusto löytyy osoitteesta www.kesa.fi.

Kesäpressin ylläpitämä Kesä!-verkkomedia kertoo avajaispäivänään muun muassa appiukosta, joka vaatii sulhaselta 100.000 Facebook-tykkääjää ennen avioliittolupaa ja siitä millaiselta kuntosalilla näyttäisi, mikäli miehet ja naiset vaihtaisivat osia. Otsikoissa ovat olleet näiden lisäksi myös avaruudessa ikuistettu selfie-valokuva ja poikkeuksellisen näyttäväksi muuttunut ilotulitus.