Ystävänpäivä tulee! Yllätä rakkaasi sydämenmuotoisilla kananmunilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi viikonloppuna juhlitaan rakkautta, kun perjantaina vietettävä ystävänpäivä saa pariskunnat kuhertelemaan toistensa kanssa antaumuksella. Myös kaupat ottavat juhlasta kaiken hyödyn irti, mutta yhtä asiaa ei krääsän täyttämiltä hyllyiltä löydy: sydänmunia.

YouTube
YouTube

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman eksoottisempia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia, ja nyt hän neuvoo, kuinka voi keittää sydämenmuotoisen kanamunan omalle rakkaalleen.

Salaisuus ei niinkään piile keittämisessä vaan sen jälkeen tapahtuvassa toimenpiteessä. DaveHax nimittäin näyttää videolla, kuinka keitetty kananmuna muotoutuu sydämeksi pahvin, puutikun ja kumilenkin avulla noin 10 minuutissa. Idea on suloinen ja nyt ihmiset voivat yllättää oman kumppaninsa ystävänpäivänä vaikkapa herkullisella lohisalaatilla sydänmunien kera.