Kardashianien isäpuoli alkaa jo näyttää naiselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdet ovat päivitelleet viime päivinä Kardashianien isän Bruce Jennerin hurjaa muodonmuutosta. Miehen tempaukset ovat saaneet lähipiirin epäilemään, että julkkisisä olisi muuttumassa naiseksi. Jenner on esiintynyt julkisuudessa meikattuna, ja hänen epäillään poistattaneen aataminomenansa.

Äskettäin Jennerin pojat Brandon ja Brody Jenner kertoivat mielipiteensä asiasta. He myönsivät isänsä käyvän parhaillaan läpi identiteettikriisiä. Bruce Jenner on suosinut viime aikoina muun muassa pitkiä hiuksia ja kynsiä. Eilen hänet kuvattiin tuoreisiin paparazzikuviin aikaisempaa pidemmissä hiuksissa.

Bruce Jenner on itse kieltänyt suunnittelevansa sukupuolenvaihdosta. Lähipiiri uskoo olympiavoittajan alkaneen kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköönsä, kun Rikkaat Kardashianit -sarja alkoi pyöriä televisiossa. Miehen plastiikkakirurgisia leikkauksia pidetään kuitenkin Kris-vaimon syynä. Nainen kehotti miestään toistuvasti operaatioihin vuosien varrella. Aataminomenan leikkaus on joidenkin mielestä vain normaali jatkumo tälle itsensä muokkaamisen tottumukselle.