68-vuotias näyttelijäkaunotar twerkkasi – odottamaton video julkisuuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miley Cyrus ei tainnut aavistaa twerkatessaan ensi kertaa julkisesti, millaisen huomion peppua heilutteleva tanssityyli tulisi herättämään maailmalla. Nyt myös Oscar-voittaja Helen Mirren on esitellyt omia twerkkaustaitojeen Harvardin yliopistolla.

YouTube
YouTube

68-vuotias alati tyylikäs ja ikäisekseen nuorekas Mirren valittiin yliopistolla Vuoden Naiseksi. Hän innostui tässä yhteydessä näyttämään yleisölle, kuinka tähdeltä sujui takapuolen heilutustanssi. Yleisön riemukkaasta vastaanotosta päätellen Helenillä ei ollut twerkkaamisen suhteen ongelmia.

Helen Mirren muistetaan elokuvista RED, RED 2, Hitchcock, Arthur ja The Tempest. Naisella oli aiemmin suhde Liam Neesonin kanssa, mutta tällä hetkellä Mirren on naimisissa ohjaaja Taylor Hackfordin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 1997. Mirrenillä ei ole lapsia, koska häneltä puuttuu omien sanojensa mukaan kokonaan äidinvaisto. Hän on myös kertonut olevansa ateisti.