Kiira Korven kauneutta hehkutetaan jenkkisivustolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on noteerattu jo vuosien ajan myös ulkourheilullisista syistä, sillä kuvankaunis urheilija on rankattu lukuisia kertoja maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Kaunotar on rankattu viime kuukausina pariinkin kertaan talviolympialaisten seksikkäimpien urheilijoiden listalle.

Suomalaiset tietävät, että Kiira Korpi ei ole mukana kilpailemassa olympialaisissa, mutta se ei amerikkalaisia naiskauneuteen keskittyviä verkkomedioita haittaa. Niille nimittäin ilmeisesti riittää, että Kiira olisi voinut olla mukana.

kiirakorpi12022014

Tällä kertaa Egotastic-niminen verkkosivusto on ottanut Kiiran mukaan listalle, jossa se esittelee 10 talviolympiaisten seksikkäintä. Suomalaiskaunotar on päässyt näyttävään seuraan, sillä samalla listalla ovat mukana muun muassa Tina Maze, Aja Evans, Lolo Jones, Clair Bidez, Therese Johaug, Anna Sidorova ja Torah Bright.

Taannoin Kiira Korpi julkaisi Twitterissä maistiaisen uusilta verkkosivuiltaan. Hän julkaisi kuvakaappauksen Abobe Bridge -kuvankatseluohjelmasta, jossa oli nähtävillä ilmeisesti kaunottaren uusia promokuvia.