Kissa yritti pyytää anteeksi kaveriltaan – miten sitten kävikään?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme viime aikoina esitelleet harvinaisen hauskoja kissavideoita, joissa viiksekkäät lemmikkieläimet ovat leikkineet ninjaa tai antaneet pennuilleen kyseenalaisia kasvatusmetodeja. Kuten tiedetty, ovat kissat erittäin persoonallisia eläimiä, ja ne saavatkin usein moitteita tunnekylmästä luonteestaan.

YouTube
YouTube

Kissan silmistä, hännästä, korvista ja muusta elekielestä huomaa kuitenkin helposti mirrin mielentilan. Häntäänsä ärtyneenä heiluttava kissa näyttää kiroilevan mielessään, kun taas varpaitaan haroittava ja selällään makaileva katti näyttää maailman onnellisimmalta otukselta. Nyt verkkoon on ladattu liikuttavan hauska video toista kissaa lohduttavasta lemmikistä.

Kissat osaavat mököttämisen jalon taidon ja nyt videolla nähdään selkeästi jostain asiasta pahastunut lemmikkieläin. Toinen mirri on kuitenkin saapunut lohduttamaan kissaa ja silittää kaverinsa selkää tassulla. Toisaalta tilanne voi olla myös se, että käpälänsä nostava mirri pyytää anteeksi tai pyytää viattomasti leikkiin. Joka tapauksessa video on kaikessa yksinkertaisuudessaan oivallinen.