7 asiaa, joita miehen ei kannata sanoa naiselle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehet yrittävät parhaansa, mutta ajoittain näiden komeiden kaksilahkeisten huulilta voi lipsahtaa juttuja, jotka saavat naisen veren kuumenemaan. Buzzfeed-sivusto teki seitsemän asian listan, josta jokaisen miehen on syytä ottaa oppia.

Miehen ei esimerkiksi kannata kysyä tyttöystävältään tai kadulla tapaamaltaan tuntemattomalta naiselta, miksi tämä näyttää niin vakavalta. Neitokainen todennäköisesti närkästyy, jos hänen käskee hymyillä. Myös takaperoisten kohteliaisuuksien antaminen saa tyttöjen hiukset kippuralle suuttumuksesta. ”Ei se mitään, pidän kurvikkaista tytöistä” -lause kannattaa nielaista ennen kuin se ehtii ulos kielen päältä.

Uroksen ei liioin kannata huomauttaa naiselle siitä, jos hän sattuu näyttämään väsyneeltä. Mies tekee virheen, jos hän nostaa yhden porukan naisista muiden yläpuolelle vaikkapa kauneudessa. Kyseinen kohteliaisuus saa hameväen edustajan kiusaantumaan, koska ystävättäret voivat olla kateellisia. Youtube-videolta selviää vältettävien asioiden lista kokonaisuudessaan.