Näillä alusvaatteilla päät kääntyvät taatusti – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin hulvattomista miesten alushousuista, jotka esittivät elefanttia kärsineen päivineen. Suomalaista käsityötä olleet alushousut ovat saaneet seuraa kansainvälisessä nettikaupassa. Kuluttajien tekemiä tuotteita myyvä Etsy nimittäin kauppaa melko erikoisia alushousuja.

Etsy
Etsy

Miehille Etsy tarjoaa 60,14 eurolla haarniskamaisia hyvin niukkoja alushousuja, jotka voisivat toimia jopa alapääsuojina jääkiekko-ottelussa. Niiden käyttäjän täytyy tosin olla varustettu poikkeuksellisen hyvällä itsetunnolla, mikäli niitä aikoo käyttää esimerkiksi pukuhuoneessa.

Etsy
Etsy

Naisille on tarjolla 16,17 dollarin hinnalla eräänlaiset puskahousut, joiden kuosi ja muoto muistuttaa etäisesti vapaana kautta aikojen rehottanutta alapääkarvoitusta. Mikäli käyttäjä on sinut tuotteen ulkonäön kanssa, on varsinainen tuote varmasti äärimmäisen mukava ja lämmin. Sopisi siis myös Suomen kylmään talveen.