Viinatilaus kännykästä suoraan kotiovelle – tätä palvelua ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet suomalaiset ovat varmasti haaveilleet palvelusta, joka toimittaisi alkoholijuomat suoraan kotiovelle. Tällä tavoin esimerkiksi monet yökerhojen valomerkin jälkeen pidetyt jatkobileet olisi varmasti pelastettu. Moinen palvelu tosin tuskin toimisi maamme äärimmäisen tiukan alkoholilainsäädännön vuoksi.

AppStore
AppStore

Nyt New Yorkin asukkailla on kuitenkin mahdollisuus nauttia kännykän kautta tilatuista alkoholijuomista, jotka toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin. Tämä onnistuu Lara Crystal ja Lindsey Andrews -nimisten naisten luomalla Minibar-sovelluksella. Käyttäjän tarvitsee vain syöttää mobiilipalveluun postinumeronsa, valita haluamansa tuotteet ja lähettää tilaus.

Mikä parasta, Betabeat-sivuston mukaan alkoholin toimitus kotiovelle on ilmaista. Alaikäisten on turha yrittää tilata viinoja Minibarin kautta, sillä alkoholin toimittajat vaativat jokaista tilaajaa todistamaan ikänsä. Mikäli vaadittavaa henkilöllisyystodistusta ei ole esittää, joutuu tilaaja maksamaan 20 dollarin arvoisen korvausmaksun. Minibar-palvelu toimii alkuun ainakin New Yorkin Manhattanin ja Brooklynin kaupunginosissa.