Jenelle Evansista otettiin avioero Twitterissä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. Kerroimme hiljattain hänen vakiintuneen uuden poikaystävän kanssa ja he saavat tänä vuonna ensimmäisen yhteisen lapsen.

Menneisyyden haamut seuraavat ongelmien kanssa jatkuvasti rypevää teiniäitiä. Hän meni taannoin naimisiin pikaihastus Courtland Rogersin kanssa. Pari kuitenkin erosi myöhemmin lukuisien sekoilujen päätteeksi, mutta avioero ei ole vielä lainvoimainen.

Jenelle Evansista julkaistiin äsken mediassa alastonkuvia, joita epäillään Courtlandin vuotamiksi. Nyt sama mies kirjoitti raskaana olevan naisen Twitteriin, että hän tahtoo avioeron. Jenelle vastasi twiittiin nopeasti, että se ei ole mahdollista kuin vasta huhtikuussa. Julkinen välien selvittely on saanut monet pyörittelemään päätään, sillä Jenellen olisi aika rauhoittua perhe-elämäänsä.

Tuleva lapsi on 21-vuotiaan Jenellen toinen. Evansin Barbara-äiti on naisen Jace-pojan huoltaja. Naisen tulevan lapsen isä pidätettiin syyskuussa rattijuopumuksesta. Tuolloin tähti tallennettiin sopertelemassa humalassa poliiseille syytä heidän ylinopeuteensa. Naisen mukaan pari yritti harrastaa seksiä autossa. Jenelle Evans on aiemmin kärsinyt keskenmenosta ja huumeongelmista, jotka hän myönsi taannoin myös julkisesti.