Jennifer Lopezin peppu täyteläisempi kuin koskaan ennen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on viime viikkoina ollut jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Taannoin hänen kerrottiin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista. Taannoin oman Barbie-nukkensa saanut latinolaulaja

Eilen Jennifer Lopez kuvattiin Miamin vesillä seilaavan huvijahdin kannella yhdessä miesystävänsä Casper Smartin kanssa. Samalla paljastui, että Lopezin muodot ovat nykyisin täyteläisempiä kuin koskaan aiemmin.

Jennifer Lopez ei ole juurikaan muuttunut kasvoista esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.