Vodkapullo sai uskomattoman muodonmuutoksen – pelottavan upea!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Dan Aykroydin kehittelemä Crystal Head Vodka on viinaa, jota myydään taiteilija John Alexanderin suunnittelemassa pääkallon muotoisessa pullossa. Tämä kaikki kuulostaa jo sinänsä upealta, mutta joidenkin mielestä ei ilmeisesti vielä tarpeeksi.

Skottilainen Nigel-nimellä esiintyvä kuolinsyyntutkija tekee toisinaan työssään realistisia ihmispäitä, ja nyt hän on luonut kallonmuotoisesta vodkapullosta sellaisen. CHV Presents: Forensic Facial Reconstruction -projektin vaiheita käydään läpi Crystal Skull Vodkan omalla Facebook-sivullakin julkaistussa kuvasarjassa.

Vodka-kallo sää vähän kerrallaan päälleen lihaksia ja nahkaa muistuttavaa vahaa, kunnes se lopulta muistuttaa hämmästyvvän paljon oikean ihmisen päätä. Lopputulos on jokseenkin groteski ja painajaismaisen näköinen, mutta samalla upea osoitus siitä, mitä osaavat kädet saavat aikaan.