Ystävänpäivän kuumin kaunotar on tässä: Adriana Lima alusasuissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet mieltävät Brasilian jalkapallomaaksi, mutta kyseisestä valtiosta ovat kotoisin myös monet julkkiskaunottaret. Mallimaailma tuntee Adriana Liman, joka on tehnyt näyttävää työtä esimerkiksi Victoria’s Secret -brändin listoilla. 32-vuotias nainen on nyt ikuistettu ystävänpäivätunnelmissa.

Victorias Secret
Victorias Secret

Punaisen sävyisiin alusvaatekokonaisuuksiin puettu mallikaunotar nähdään uusissa Victoria’s Secret -otoksissa. Tummakutrinen Adriana näyttää osassa liiveistä kuin rusetein sidotulta paketilta – alusasuissa on panostettu koristeluihin.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretillä työskennellyt Adriana Lima on toiminut uransa aikana vuosina 2003 ja 2009 Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Nainen on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Victorias Secret
Victorias Secret
Victorias Secret
Victorias Secret