Mariah Carey käänsi kytkintä – miesten huomio 30 senttiä leuan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun tuomaristossa taannoin nähty Mariah Carey on lukeutunut maailman tunnetuimpiin kultakurkkuihin jo 1990-luvulta lähtien. Hän on urallaan esiintynyt usein paljastavissa asuissa, jotka ovat korostaneet kurvikasta vartaloa.

43-vuotiaan laulajattaren muodot ovat nyt päässeet esiin, kun laulaja sytytti perinteisin menoin New Yorkin Empire State Buildingin ystävänpäivävalot. Nyt jo 20. kertaa sytytetyt teemavalot jäivät kuitenkin tilaisuudessa Careyn oman etumuksen varjoon.

Mariah Carey on pitänyt itsensä vuosien varrella hyvässä kunnossa tiukan ja säännöllisen treenin avulla. Kiloja kertyi lisää raskauden aikana, mutta Moroccan ja Monroe -kaksosten syntymän jälkeen poppari on palannut takaisin entisiin mittoihinsa. Tukena uralla on ollut jo pitkään aviomies Nick Cannon. 33-vuotias komistus kertoi parin suhteen salaisuudeksi runsaan seksin harrastamisen. Pari jakaa yhteiset elämänarvot, mikä tekee arjesta helppoa.